Joka viikko nyt jo jonkun aikaa sadonkorjuukori on täyttynyt PUNAISISTA tomaateista.

1250779890_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä kaveri COSTOLUTO FLORENTINO

1250779767_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

on osottatunut aivan uskomattoman herkulliseksi ruoka tomaatiksi. Lassi tykkä tehdä pizzaa ja tämä yhdessä Genovalaisen basilikan kanssa oli sellainen maku elämys mitä me molemmat jotka olemme aika monessa ravintolassa syönneennä ikinä kokeneet....(...ja niitä ravintoloita on ollut matkan aikana monta..suomessa ja ulkomailla,mehän vuosia syötiin vain ulkona....)niin emme vastaavaa ole ikinä maistaneet....

Genovalainen Basilika

1250780057_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250779659_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250779718_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen sitä pitkin kesää pistänyt purkkiin ja pakkaseen talven varalle.

1250779837_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250780118_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250780202_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250780297_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensi vuonna luovutan kyllä paprikoiden suhteen...

1250780247_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei se ettäkö ne ei olisi kasvaneet...vaan ku ne ei kyllä punastu sitten millään. Niitä on monta ja ne on isoja,mutta vasta 1 on tullut vähän väriä. Ensi vuonna niiden tilalla kasvaa PUNAISIA isoja herkullisia tomaatteja.

Chilipaprika APACHE

On kyllä hassu kaveri.

1250780010_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ne ovat alkaneet punastua,mutta siinä ei ole mitään loogisuutta ne punastuu miten sattuu...pienestä ja isosta ylhäältä ja alhaalta.

Kasvihuoneesta on nyt siivottu kurkku pois ja kastelua olen vähentänyt huomattavasti.Tomaattejen lehtiä karsin jotta loput tomaatit saisivat väriä,aurinko paistaa matalammalta jo tässä vaiheessa Elokuuta.

Sadonkorjuu jatkuu...ja just tällä hetkellä Lassi hajoittaa meidän puuhellaa korvista savu nousten.Itse asiasssa se on osottatunut aivan murenevaksi pask....joten hyvä että päätimme laittaa pienempää pököpesää...

Mukavia elokuu loppu päiviä ja halit !