Kyllä nyt on hyvä mieli.

Otetaan..tilliä...

pökkästään se kuivuriin...

ja pakataan...

otetaan kottikärryllinen purjoja...

pilkotaan ja pakastetaan...

....tosin kukaan ei ollut mulle kertonut että koko pakastin haisee purjolle sen jälkeeen ja onneksi huomasin sen seuraavana päivänä ja siirsin ne toiseen pakkaseen haisemaan...mutta en voinnut millään uskoa että niistä langan ohkaisista taimi paroista tuli jotain ja se että aikaisemmin vain kaupasta purjoa ostaneena en voinnut käsittää sitä kuinka pehmeä tuore purjo on....niin...joo

otetaan kesäkurpitsoita...

pilkotaan ja pakastetaan...

otetaan sydämellisiä perunoita

kuivatellaan ja viedään kellariin...

ja niin otetaan vielä uusiaperunoita

....nämä Lassi laittoi maahan 15.07 ja nostimme ne 07.09....niin siis ryöpätään ja pakastetaan joulupöytään....

ja niin otetaan...vielä lisää tomatteja ja basilikaa...

pilkotaan ja survotaan ja pakastetaan....

viime viikon olen pilkkonut porkkanaa kuutioksi,ympyräksi,suikaleeksi ja ryöpännyt ja pakstanut...joo...maassa on vielä sen verran että teen niistä porkkana laatikkoa jouluksi...joo en voi muuta sanoa...kuin mikä sato! nyt on kyllä hyvä mieli...talvi saa tulla pakstin on pinkeenä...