Ensinnäkin kiitos ja lämmin halaus kaikille kommentteja viime kirjoituksiin jättäneille....

Minulla on vanha Dyrberg & Kerm sormus joka on aina ollut minulle hyvin rakas.Viime aikoina sen teksti on jälleen kerran pitänyt paikkansa.

nothing ...

is constant...

but change...

mikään ei ole pysyvämpää kuin muutos....jossain vaiheessa talvella heräsimme pohtimaan...onko tämä nyt sitä mitä haluamme ? ja jos ei...mitä sitten ? Meillä on onni siinä että olemme molemmat samanlaisia siinä että uskalamme lähteä ja tarttua uusiin asioihin.Siinä vaiheessa kun sitä pohdimme emme vielä tienneet mitä tulee tapahtumaan...ja mikä se suunta on...ja niin ei se ihan vieläkään ole 100 varma...asiaan liitty suojelupäätöksiä ja kaava/lupa asioita jotka ovat pitkittäneet asiaa aivan turhan kauan....

mutta joka tapauksessa maalaiselämä muuttaa...pakkaamme kissit,itsemme ja kamalan kasan turhaa ja tärkeätäkin tavaraa isoon isoon autoon ja suuntaamme lähemmäksi etelä-suomea.

Joten tänä keväänä ei ole taimia,ei kasvimaata ei mitään sitä mikä on ollut aivan ihanaa näiden 4 kevään aikana täällä asuessamme.En edes uskonut kuinka vaikeata se on ollut olla tekemättä sitä.Me olemme olleet aidosti kiintyneitä tähän paikkaan ja se muutos on jopa ollut surullista tällä hetkellä,me ollaan rakennettu se kasvimaa se kasvihuone ja se tunnelma mikä niissä on se on meitä....joten osa meistä jää tänne.

mutta sitten taas mikä on tärkeintä on me ja kissit....hassua tavallaan on iloinen ja jännittynyt tulevasta ja sitten myös surullinen siitä mitä jättää tänne.No se ainakin on varmaa että kun muutimme olimme molemmat aivan loppuun palaneita entisestä ja nyt kun jatkamme matkaa olemme parantuneet ja eheytyneet kokonaisiksi ihmisiksi.Joten maalaiselämä on tehnyt erittäin hyvää.Tulevaisuus on myös pienessä kylässä ja sielläkin tulee olemaan pieni kasvimaa ja kasvihuone joten kun sen on kerran opetellut siitä ei halua luopua.

Kun asiat ovat selkeämpiä palaan tai sitten kirjoittelen vaikka vain kisseistä ja niiden hommista sen aikaa...halaus