Mun iso iso veli uusi mökilleen pökö pesän ja ehjä vanha pieni pökö pesä kotitui meille.Se oli kaikin puolin muuten tomiva,mutta sen väri oli kakin ruskea....Me pohdittiin ja pohdittiin miten saataisi siitä meidän väreihin sopivampi.Maalataanko..ei...mutta mitä...heureka! Lassi hioi pökö pesästä vanhan poltetun maalin pois ja jess siitä tuli upea !

tässä näkee sivusta vanhan värin ja uuden pinnan...

tässä kuori mallattu uudelle paikalleen...pökö pesän edessä on isompi lattialaatta joka meidän muutto kuormassa tuli tänne...jo jonkun aikaa sitten...sillä on nyt laatoitettu koko lattia alue tästä osin,myöhemmin on tarkoitus laatoittaa koko keittiö osan lattia sillä.

Pienempi laatta on taas löytö. Jyväskylässä on hyvä rakentajan kierrätyskeskus jossa on iso valikoima esim.erinlaisia laattoja...ja tämä italialainen laatta löytyi sieltä.5m2 10,-e !!! Tämä olisi tarkoitus laittaa vanhan puuhellan tilalle tulevan sähkölieden ympärille.Meillä kaikki työpinnathan on saarnipuuta ja olisi ollut mahdotonta saada saman sävyistä puuta enää lisää.No uskomatonta on se että tämä kaakeli löytyi aivan sattumalta ja just se että se sopii niin hyvin lattian sekä uuden pienen pökö pesän värejen kanssa.

Keittiö remppa on näistä kuvista jo edennyt siihen että lattia on tehty ja osa sähköhommista ja uusi saarreke / liesi taso on kiinitettynä paikalleen mutta ei vielä käytössä...lisää seuraa...