Pääsiäisen aikaan Dantte poika katosi...

Katosi sillei että aamulla kun lähti ei pimeän tultua ollut vielä tullut kotiin.Me oltiin huudeltu ja huudeltu ja kävelty pitkin tietä...ei Danttea....Kun oli jo tosi pimeetä Lassi jälleen kerran aukaisi oven ja kurkkasi verannalle johon ulko-ovi on koko ajan auki....jaa kyllä täällä kissi on mutta se ei ole Dantte...hä ?

Verannalla oli punainen iso kolli kissi...minä siitä törmään ulos ja kolli kissi kipitteli tielle päin ja pysähtyi hyvin lähelle mouruamaa...pimeästä kuului myös murrr murr...ja iso punainen moua mouamua...joo kolli ja Dantte vastakkain.Voi ei !!! Rauhallisesti kävelin niiden luokse ja juttelin koko ajan hiljaa..sain napattua Dantten syliin ja vietyä kotiin. Joko Dantte ei uskaltanut tulla kotiin tai sitten silläkin on kevään tullen joku kipinä ja piuha alkanut yhdistelemään vähäsen vaikka on leikattu.

Ja sitten se kiva osa...aamulla kun avasin oven veranalle...kisiin pissin haju oli sanoin kuvaamaton URGHHHHHH...veranta tuli sitten jynsättyä kunnolla jotta hajun sai pois.

Kolli oli merkkailut reviriään...OLEN NIIN VIHAINEN siitä että ihmiset ei leikkaa kissojaan ja pidä niistä huolta...tämäkin kissi on hormoonejensa vanki ja joutuu monia kymmeniä kilometrejä rämpimään metsässä etsiessään itselleen seuraa...en sille voinnut olla vihainen vaan niille ihmisille jotka eivät toimi vastuulisesti....